Όρεξη να έχει κανείς...και ένα μπουκαλάκι νερό.

Διαδρομή πρώτη : Παίρνετε τον κεντρικό δρόμο του χωριού με κατεύθυνση προς την βρύση του Παλαιολόγου (ή Παληλόου). Ακολουθείστε τον χωμάτινο δρόμο που διασχίζει το δάσος. Η εικόνα που θα δείτε, όταν φθάσετε στο σημείο που θα έχετε αντίκρυ το χωριό, αξίζει τον κόπο. Συνεχίστε μέχρι να βρείτε την διακλάδωση που δεξιά οδηγεί στο ξωκλήσι του ¶η-Γιώργη, ενώ αριστερά ο δρόμος οδηγεί μέσα στο δάσος.

Συμβουλή: Μην το επιχειρήσετε το καλοκαίρι μες το καταμεσήμερο.

Διαδρομή δεύτερη : Μια άλλη διαδρομή είναι αυτή προς στην στέρνα του χωριού, η οποία κατασκευάστηκε γύρω στα 1930 και σήμερα χρησιμοποιείται για την άρδευση του χωριού. Για να φτάσετε στην στέρνα παίρνετε τον δρόμο πίσω από την παιδική χαρά που οδηγεί στον «πάνω μαχαλά». Μετά το τελευταίο σπίτι που θα συναντήσετε θα βρείτε μια διακλάδωση, η οποία αριστερά οδηγεί στο γήπεδο του ποδοσφαίρου και δεξιά στην στέρνα.

Διαδρομή τρίτη : Ανεβαίνοντας στον επαρχιακό δρόμο προς την ¶νω Χώρα, σε περίπου τέσσερις με πέντε στροφές μετά το τέλος της Ελατούς, βρίσκετε στα αριστερά σας ένα χωματόδρομο. Προχωρώντας στον δρόμο αυτό, ανάμεσα στα έλατα καταλήγετε στο ξωκλήσι της Αγίας Σοφίας. Γυρνώντας από τον ίδιο δρόμο στην διακλάδωση που θα βρείτε, ακολουθείστε τον κατηφορικό δρόμο δεξιά και θα βρεθείτε στο ξενοδοχείο μέσα σε λίγα λεπτά.

 
Designed by Vicky Επικοινωνείστε μαζί μου